min resa

Hej på dig som läser detta och som på något vis hittat hit till min lilla sida, känn dig välkommen till min oas

Jag är en tjej som levt med endometrios i över 20 år och psykisk ohälsa. Efter många år med läkemedel och otaliga försök att linda symtomen så är jag nu är jag redo att ta nya tag. Jag kommer nu med lättat och ljust hjärta ge alternativa läkningsmetoder och läkningsprocesser en ärlig chans. Jag har stort hopp om att kunna läka min egen kropp och även min själs sorger och sår. Det häftiga och mäktiga i allt detta är att om jag kan lyckas så betyder det att ni andra som också är drabbade kanske också kan finna annan hjälp än den ni tidigare testat.

Känn dig välkommen till min inre själs resa där allt är möjligt och där allt blir precis som det ska. Jag tror verkligen att om jag kan lyckas att läka mig och mina problem med såväl smärta som psykisk ohälsa så kan jag förmedla hopp och tro om att det finns sätt att läka sig själv på som fungerar utöver det som erbjuds när man blir sjuk.

Änligen nu i början av februari 2018 har jag gett Reiki ett försök och gått kurs i Usui/Holy Fire Reiki. Så nu ser fram emot vad som komma skall från detta. Är så tacksam och lycklig att jag fann denna stigen.

Varmt välkommen till min varma resa genom regnbågar och glitter

Varma skinande kramar från mig Madde