kraftdjuret Örn

Kraftdjuret Örn

Symbol för insikter, upplysning, visioner

Örnens  starkaste magiska kraft är att den har kontakt med Universums skapare. Den har kontakten med det gudomliga. Örnen flyger på sina breda, starka vingar högt upp nära solen och bär våra böner till Universums skapare. Därför står örnen står för insikter som kommer som en blixt från en klar himmel och för andlig upplysning.  Örnen symboliserar visioner och hjälper dig att se bortom det vardagliga. Örnen står  i kontakt med din själ och den säger dig att det är viktigt att du ger din själ näring. Örnen är ett östdjur.

Högt uppe i luften svävar örnen. Den flyger högre än någon annan fågel. Med sin skarpa syn kan de se marken under sig detaljerat. Som en blixt dyker den ner och överrumplar sitt byte. Örnen har förmågan att se både övergripande och mycket detaljerat. Har du örnen som kraftdjur är du en visionär och har medfödda ledaregenskaper. Du är modig och vill ha stor personlig frihet. Du kan bli otålig på andra människor som inte flyger lika högt och snabbt som du. Du är stark, klarseende och har förmågan att se in i framtiden.

Om örnen kommit till dig idag vill den ge dig frihet och säga dig att du ska ta dig samman och  ha modet att se framåt och titta på saker från en nytt högre perspektiv. Den vill påminna dig om dina drömmar och visioner. Den vill få dig att flyga högt och nå ännu högre så du kan se att du kan bemästra mycket mer än du själv tror att du kan klara av. Den uppmärksammar dig på att ha koll på såväl detaljerna som det övergripande.

 

Jag har fått till mig att mitt kraftdjur är örnen. Jag visste inget om kraftdjur eller vad dom står för innan jag kände mitt. Spännande och har du inte känt eller fått till dig vad ditt kraftdjur är. Testa trummeditation för det kan hjälpa dig komma i kontakt med just ditt kraftdjur. Sedan kan man byta kraftdjur under livets gång så det behöver inte vara ett djur som du har nu och resten av ditt liv. Lyssna på din intuition, den kan förmedla mycket bara man är mottaglig och villig.

Massa kärlek och ljus från mig till dig  – kramar Madde

källa: http://villa-mariposa.blogspot.se/2013/06/kraftdjuret-orn.html

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *